Spela lotto online – 4 fördelar

Fördelar med lotto online

Allt fler slutar spela hos spelombud för att börja spela på lotto online istället. Det går mycket snabbare och så finns det många fler spel att välja bland. Inte minst slipper du bli blöt om det råkar regna ute! Vi har sammanställt 4 fördelar med att börja spela på online-lotto.

1. Välj mellan många spelsajter

En av de främsta fördelarna med att spela lotto online är att du har många olika spelsajter att välja mellan. Du är inte längre begränsad till Svenska Spels utbud nere hos spelombudet.

När du spelar online har du möjlighet att välja att spela på populära US PowerBall, EuroMillions och US MegaMillions. Dessutom kan du välja mellan ett stort antal lotterier från olika håll och kanter i världen. Sugen på polskt lotto, spanskt eller franskt lotto? På nätet är det enkelt och du måste inte alls kunna några andra språk. Allt är nämligen på svenska när du spelar via en stor lottosajt.

2. Spela med bättre vinstchans

Genom att spela på lotto på nätet kan du få högre chans att vinna. Det låter lite tokigt men det är faktiskt sant. Orsaken är att du kan välja bland fler lotterier och vissa av dem kan ha bättre vinstchanser. Du har alltså inte större chans att vinna på ett och samma lotteri men valmöjligheterna ökar.

Frankrikes lotto har till exempel en vinstchans på 1 på 6. På Österrikes lotto har du 1 chans på 12 att vinna.

3. Välj fler betalmetoder

När du bestämt dig för att börja spela på online-lotto kommer du att märka att det finns fler betalmetoder att välja bland. Nere hos spelombudet är det betalkort och eventuellt kontanter som gäller. På nätet kan du ofta välja mellan många fler sätt. Förutom Visa och Mastercard kan du t.ex. betala med e-plånböcker som Trustly, Neteller och Skrill. Ibland går det även att betala med PaysafeCard. Dessa betalmetoder är både säkra och enkla att använda.

4. Automatisk utbetalning

En stor fördel med att spela lotto online är att du inte behöver bevaka din vinst. Skulle du vinna brukar de flesta spelsidor skicka ett SMS eller e-postmeddelande till dig. Bara du har fyllt i alla dina bankuppgifter kommer sedan pengarna in på kontot. Är det en liten vinst kan det hända att pengarna kommer till spelkontot istället. Då loggar du bara in och för över dem till din bank – eller spelar igen. Vinner du jackpot eller en annan stor vinst på lotto hamnar som regel pengarna på ditt bankkonto istället.

Gissningsvis kommer du att följa resultaten med spänning ändå men det kan vara skönt att veta att dina pengar är i tryggt förvar. Om du glömmer eller inte hinner bevaka vinsten kommer pengarna ändå in på ditt bankkonto – helt automatiskt!