Text tv 358 – SHL tabell på SVT text

Vi är fortfarande många som gillar att använda svt text tv. Hånade av en del men är man uppväxt med denna kunskapskälla så är det svårt att släppa. För oss som gillar att betta på sport så finns det några favoritsidor som målservicen på sidan 377, 378 och framåt. Flera andra bra sidor som 590 har de tyvärr tagit bort. En sida som jag kan sen barnsben är text tv 358 som innehåller SHL tabellen. På sidan 359 kommer sedan nästa omgång, snabbt och smidigt.

Länkt till SHL tabell – text-tv sidan 358

Nu behöver man inte ha en tv längre för att komma åt denna service utan det går bra att knappa in sidorna på SVT:s hemsida. Här har ni en länk till just sidan 358.

Omgången som kommer kan ni se på sidan 359.

Text tv idag

På 90 talet hade text tv över 3 miljoner besökare per dag. Nu har det minskat en del men det är fortfarande flera miljoner i veckan som går in och tittar på någon sida. Det kan finnas snabbare källor att få information men kan man som undertecknad de mest intressanta sidorna i huvudet och vill ha snabb kort information så är det inte så dumt. Å så slipper man ju reklamen, värt mycket bara det.

Webbversionen av svt text ser ut så här:

text tv 358

Sammanfattning och framtid

Artikeln belyser den ihållande populariteten av SVT Text-TV, trots det digitala tidvattnets framfart. Text-TV, som för många är en nostalgisk och pålitlig källa till information, har flera funktioner, inklusive nyheter, sportresultat och tabeller. Sidan 358, som innehåller SHL-tabellen (Svenska hockeyligan), har särskilt uppmärksammats.

Trots att besökstalen har sjunkit från mer än tre miljoner dagliga besökare på 1990-talet till ett antal miljoner per vecka idag, har tjänsten fortfarande en dedikerad användarbas. Många människor, särskilt de som växte upp med Text-TV, uppskattar dess omedelbarhet och enkelhet. Dessutom är tjänsten lättillgänglig via internet, vilket gör den ännu mer tillgänglig för dagens användare.

För sportentusiaster erbjuder Text-TV snabb tillgång till viktig information. Sidan 377 till 378 och framåt, till exempel, är kända för sin omfattande målservice. Trots att vissa sidor som sida 590 har tagits bort, finns det fortfarande en mängd värdefull information tillgänglig, inklusive den eftertraktade SHL-tabellen på sida 358 och kommande omgångar på sida 359.

En stor fördel med Text-TV, som artikeln nämner, är frånvaron av reklam. Denna funktion bidrar till tjänstens snabbhet och enkelhet och gör den till en attraktiv informationskälla för de som vill undvika det ständiga flödet av digitala annonser.

Sammanfattningsvis lyfter artikeln fram Text-TV:s ihållande relevans och värdet av dess snabba, reklamfria tillgång till viktig sportinformation. Trots de många digitala alternativen som finns tillgängliga idag, förblir Text-TV en tillförlitlig och älskad informationskälla för miljoner svenska användare.