Text tv 358 – SHL tabell på SVT text

Vi är fortfarande många som gillar att använda svt text tv. Hånade av en del men är man uppväxt med denna kunskapskälla så är det svårt att släppa. För oss som gillar att betta på sport så finns det några favoritsidor som målservicen på sidan 377, 378 och framåt. Flera andra bra sidor som 590 har de tyvärr tagit bort. En sida som jag kan sen barnsben är text tv 358 som innehåller SHL tabellen. På sidan 359 kommer sedan nästa omgång, snabbt och smidigt.

Länkt till SHL tabell – text-tv sidan 358

Nu behöver man inte ha en tv längre för att komma åt denna service utan det går bra att knappa in sidorna på SVT:s hemsida. Här har ni en länk till just sidan 358.

Omgången som kommer kan ni se på sidan 359.

Text tv idag

På 90 talet hade text tv över 3 miljoner besökare per dag. Nu har det minskat en del men det är fortfarande flera miljoner i veckan som går in och tittar på någon sida. Det kan finnas snabbare källor att få information men kan man som undertecknad de mest intressanta sidorna i huvudet och vill ha snabb kort information så är det inte så dumt. Å så slipper man ju reklamen, värt mycket bara det.

Webbversionen av svt text ser ut så här:

text tv 358