Ett enormt utbud på spelsajter är vad man kan summera dagens marknad med. Det finns sidor för alla smaker, och kärt barn har många namn. Odds bonus, betting bonus, välkomst bonus, samma sak med olika namn.

Att bygga upp en spelkassa gör man främst genom att hitta en sida som har bra bonusar, för utbudet är som sagt stort och bonusarna generösa. EU-regler gör dessutom vinsterna skattefria.

Vad är en oddsbonus?

Ett välkomsterbjudande från en spelbolagssida är alltid lockande för dig som kund och ofta är de riktigt generösa. Att registrera ett konto kan vem som helst göra, och så fort den är gjord får du åtkomst till kampanjerna. Att behålla kunder är oftast mycket förmånligare för spelbolagen än att skaffa nya, så jag kan garantera dig att du regelbundet kommer få erbjudanden som är svåra att motstå, och detta från alla sidor du registrerat ett konto hos.

Den gemensamma nämnaren hos alla spelbolag är grundtanken att en kund ska bygga upp en budget hos dem för att sedan kunna omsätta så mycket pengar som möjligt. När summan vuxit sig lite stor och stark vill du kanske plocka ut lite cash, vilket är helt okej bara du omsatt pengarna tillräckligt många gånger. Vad jag vill säga med det är egentligen bara att: Glöm inte läsa det finstilta!

Vem har Bonus?

Vem får utnyttja bonus? Och vem lämnar bonus? Det finns idag olika odds bonus för olika sidor, och detta för att du som kund ska kunna skilja sidorna åt. Alla vill vara unika, och så även spelsajter! Insättningsbonus är den vanligaste formen av bonus som erbjuds. Den heter så för att det krävs en insättning från dig som kund. Poängen med det hela är att den summa som du sätter in matchas av bolaget, och du får dubbelt så mycket pengar att spela för.

Bonus utan insättning

Sätter du in 3000 kronor, så får du genast lika mycket till att spela för vilket ger dig hela 6000 kronor på kontot! Taket går väl ungefär där, men ändå, bra pengar!

Det är dock väldigt olika från spelbolag till spelbolag, och det kan absolut löna sig att kika runt lite. Spel utan risker är nästa nya idé som slagit väl ut. Du gör en insättning, och spelar, går det sen inte som du tänkt dig, och du förlorar pengarna, så ersätts du av spelbolaget. Det låter ju inte särskilt genomtänkt av spelsideägarna, men såklart är det en hake. Den är liten, men dock. Summan är inte så stor och pengarna måste som i de flesta fall, omsättas några gånger.

Freespins, free bets och andra ord innehållande free är exempel på sådana erbjudanden. Nästa heta grej är mobilbonus. Detta för att lära dig som kund att spela på mobilen. Alla har inte upptäckt smidigheten med detta ännu, och det vill spelsidorna hjälpa dig med!

NHL betting

Gillar du att spela på betting, kanske betting live är din grej? Då kan jag varmt rekommendera nhl betting som är hetare än hetast. NHL betting live med en streamad match, bättre kan det knappast bli!

Lycka till med spelandet och glöm inte ha kul!