Reklam, reklam, dagligen överöses vi med reklam. Du ser det på bussen, i mobilen, på sociala medier, på TV och i tidningar. Just nu är det en otrolig ökning av reklam på just spelsidor. Detta beror på att spelandet ökat enormt i världen.

Vilka sidor är bra och vilka är mindre bra? Hur ska man hitta rätt? Allt handlar som vanligt om tajming, och eftersom det finns så otroligt stor variation på vad man kan spela på så är det också väldigt individuellt vilken sida som passar just dig. Att sätta sig ned och fundera ut en smart strategi är en bra början.

Fråga dig själv saker som; Vad för sport är jag intresserad av? Är det fotboll, ishockey eller tennis? Eller är det kanske så att schack-VM ligger högt i kurs hos just dig. Nästa fråga är om du gillar lugn metodisk och trygg spelaranda, eller vill du att det ska vara högt tempo, dramatik och växlingar hela tiden. Frågorna är många och det är bara du som vet svaren.

 Vilka spelsidor är bäst?

Bäst för vem? För spelbolaget, för plånboken eller för ditt sportintresse. När du väl har skaffat dig en strategi kan du ägna några timmar åt att surfa runt, bekanta dig med olika sidor och kanske registrera några konton.

Det sistnämnda är gratis och öppnar upp kampanjer och välkomsterbjudanden, vilket gör att du får mer kontroll på deras utbud. Viktigt att titta på förutom menyer, sporter och odds är förstås hur deras hantering av pengar ser ut. En del sidor har avgifter, andra inte. Det ska finnas betalsätt som tilltalar dig och även utbetalningsalternativ och dagar det tar kan vara av intresse.

Spelsajterna för dig

Online-spel är det som tilltalar de flesta när det handlar om att spela på nätet. Man kopplar upp sig, checkar in på kontot och spelet kan börja. Gillar du action ska du kila in på någon sida som erbjuder live-streaming och live-betting. Det kan sätta fart på den mest tråkiga match och ge en härlig underhållning i rummet.

Livebetting går till så att du lägger dina betts under pågående match, oddsen hoppar upp och ner vartefter matchen fortskrider och det gäller att inte vänta för länge.

Det finns fasta odds och rörliga, och rörliga är det som passar bäst in på livebetting. Fasta odds är sådana som är spikade innan matchstart och som inte ändras oavsett hur många som spelar eller inte.

Odds i mobilen

Något som ökat på spelandet mycket är användarvänligheten och tillgängligheten, och då tänker jag främst på mobiltelefonen. Idag kan du spela på din mobil bara du har uppkoppling. Befinner du dig på Mount Everest, i Afrikas djungel eller ute på Atlanten. Har du bara täckning kan du spela på de bästa oddsen och gå för de största vinsterna. Snart får du börja ladda för VM-slutspelen, som detta år kommer gå av stapeln i Ryssland. Detta spännande slutspel börjar sändas den 14 juni, så se till att vara klar med din strategi till dess.

Lycka till med ditt spelande, och glöm inte att ha kul!